Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Kim Kardashians son Saint, 6, upptäckte annons för hennes sexvideo med Ray J

I det första avsnittet av den nya serien “The Kardashians” upptäcker Kim Kardashians son Saint, 6, en annons som gör reklam för “tidigare opublicerat” material från Kims sexvideo med Ray J.

Foto: Instagram @kimkardashian/Disney+

I oktober 2007 hade det första avsnittet av reality-serien “Keeping up with the Kardashians” premiär. Vi fick då bland annat se hur Kim Kardashian oroade sig för att hon skulle behöva besvara frågor om sin och exet Ray J:s ökända sexvideo under sin medverkan i “The Tyra Banks show”.

Foto: Instagram @rayj

Femton år senare, i den nya serien “The Kardashians”, tampas Kim fortfarande med problem förknippade med sexvideon – det skriver Los Angeles Times som har fått tillgång till det första avsnittet.

“Jag dog nästan”

I avsnittet får Kim vetskap en “annons” för tidigare opublicerat material från sexvideon med Ray J. Annonsen visar en bild av en gråtande Kim Kardashian. Att det dessutom är Kims son Saint, 6, som upptäcker annonsen när han spelar ett spel på sin läsplatta gör knappast saken bättre.

“Jag dog nästan när Saint tyckte att det var roligt”, säger en tårögd Kim när hon ringer sitt ex Kanye West för att berätta om annonsen. Hon säger även att hon hade “dött inombords” om sonen varit “lite äldre och gammal nog att kunna läsa”.

Foto: Disney+

“Tillbaka på ruta ett”

Efter händelsen diskuterar Kim saken med systrarna Khloé och Kourtney, samt mamma Kris. I avsnittet ringer Kim även upp sin advokat Marty Singer och säger att hon tänker stämma annonsens upphovsmän.

“Jag vill inte att det blir kopierat. Jag har fyra barn. Jag kan inte gå igenom detta igen, det var typ 20 år sedan. Jag tänker inte gå igenom det igen. Jag känner rätt advokater den här gången. Jag vet precis vad som kommer hända den här gången… jag har all tid, alla pengar, och alla resurser för att bränna ner dem till grunden”, säger Kim.

Medan Kim pratar med sin advokat säger Khloé:

“Hanterade vi inte detta under den första säsongen av ‘Keeping Up…’? Detta är ett gott omen… att prata om din sexvideo i den första säsongen. Det känns som att vi är tillbaka på ruta ett.”

“The Kardashians” börjar sändas på Disney plus den 14 april.”

Källor: Daily Mail, Los Angeles Times

KÖP

Den 14 april släpptes nya Realityserien The Kardashians på Disney+

Vidare till Disney+ här!

KÖP

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!