Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kladdkaka, blåbärspaj och kanelbullar – gör dig redo för Pollys nya fikasmaker

Bland alla godsaker som finns så kan det ibland vara svårt att välja vad en verkligen är sugen på. Men vad sägs om godis med smak av fika? Vi tycker iallafall att det låter som en riktig hit och välkomnar varmt “Polly for a swedish fika” till godishyllan.

Foto: Polly/TT

Vem älskar inte när det dyker upp spännande nyheter i godishyllan? Denna gång är det klassiska godiset Polly som kommer med en helt ny tvist. Den nya påsen heter “Polly for a Swedish Fika” och är alltså godis med smak av kladdkaka, blåbärspaj med vaniljsås och kanelbulle.

– Svenskarnas kärlek till fika är stor och verkar bara växa sig starkare och starkare. Fikan är en del av att lyxa till vardagen och Polly for a Swedish Fika blir ett komplement eller alternativ till vårt traditionella fikabord, men med samma goda smaker, skriver Polly i ett pressmeddelande.

Är du lika taggad som vi på att testa denna nyhet så behöver du inte vänta allt för länge. Den nya påsen finns nämligen i butik redan nu i veckan.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!