Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kladdkaka och mjölkchoklad i ett – goda nyheter från Marabou!

Det är ingen mindre än chokladjätten Marabou, som tillsammans med tårtföretaget Almondy, släpper den goda nyheten. Nu kan du nämligen hitta en ny variant av den klassiska kladdkakan i frysdisken – Marabou kladdkaka.

kladdkaka-marabouFoto: Mondelez

Vår svenska favoritchoklad Marabou har gjort det igen, men den här gången är det ingen vanlig chokladkaka. Nu satsar Marabou istället på att utveckla ett nytt segment inom frysta desserter. Den nya kladdkakan med smak av Marabou är fylld och överdragen med smält mjölkchoklad och är dessutom glutenfri.

– Kladdkakan är det största segmentet i kategorin frysta desserter, där våra övriga desserter finns. När vi beslöt oss för att bredda sortimentet ville vi göra det där det fanns ett behov, och med en produkt som kan utmana de etablerade varumärkena, säger Madeleine Ahlström, Brand Manager på Almondy, i ett pressmeddelande.

Och du behöver inte oroa dig om att kladdkakan inte ska vara tillräckligt kladdig.

– För de som inte har tid att experimentera i köket så har vi nu skapat en garanterat kladdig kladdkaka, säger Madeleine Dahlström fortsättningsvis.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!