Nöje

Klara “Tanbyklara” Elvgren om relationen med deltagaren i FBOY Island: “Låt dem döma”

Knappt två veckor har gått sedan realityprogrammet FBOY Island hade premiär, men redan nu vet vi att en av killarna i programmet har hittat kärleken: deltagaren Jhon Arboleda är idag tillsammans med ingen mindre än programledaren Klara “Tanbyklara” Elvgren.

Foto: Instagram @tanbyklara

FBOY Island är det nya realityprogrammet där tre tjejer dejtar tjugo killar på en tropisk ö, allt för att hitta äkta kärlek. Problemet är bara att vissa av killarna inte är intresserade av ett långvarigt förhållande – hälften är nämligen endast ute efter vinstpengarna.

Väntar barn tillsammans

De tjejer som fått äran att delta i den svenska upplagans första säsong är Theresé Samuelsson, Awa Touray och Olivia Jakobsson. Nyligen framkom det dock att en annan person i programmet har hittat kärleken i en av deltagarna i FBOY Island: programledaren Klara “Tanbyklara” Elvgren.

Elvgren är numera tillsammans med deltagaren Jhon Arboleda, vilket hon berättade om i en

“Låt dem döma”

Trots att Elvgren och Arboleda träffades på FBOY Island inledde de en relation först efter att inspelningarna avslutats. Enligt Elvgren sprang de på varandra under en utekväll i Stockholm och att det då “bara sa ‘klick'”.

Under en frågestund i sin senaste vlogg berättar Elvgren att hon inte oroar sig för eventuella kritiska röster som kanske menar att paret har gått för snabbt fram i sin relation:

“Jag kunde inte bry mig mindre om vad folk tycker om mitt privatliv och vårat liv tillsammans”, säger hon. “Folk dömer säkert, folk dömer alltid. Men låt dem döma.”‘

Hon berättar även om hur det känns att se sin pojkvän dejta andra i FBOY Island:

“Vi har haft så roligt nu när vi har sett de första avsnitten som ligger ute. Det är kul att se tillbaka på hela den här grejen och hur allt bara snabbt ändrades, hur hela våra liv vändes upp och ner till något helt annat.”

Foto: Instagram @tanbyklara

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!