Nöje

14 knäppa saker du gör när du är hemligt kär i någon – igenkänningsfaktorn är hög!

Har du märkt hur stelt det kan bli när man är intresserad av någon? Att meningarna blir fel och du råkar säga något du absolut inte kan stå för? Eller att du plötsligt börjar hänga på ställen du vet att den här personen brukar vara på? Ja, det finns många knäppa saker man hittar på när man är hemligt förälskad i någon. Här är 14 saker du garanterat känner igen dig i!

Foto: Unsplash

1. Du stalkar din crush.

Du har koll på allt och ser till att hålla dig uppdaterad på Facebook och Instagram på vad som händer i den här personens liv. Du stalkar så pass mycket att du råkar lika en bild på Instagram som togs för 78 veckor sedan – pinsamt!

via GIPHY

2. Du planerar eran framtid ihop

“Våra barn ska heta Liam och Gabriella … Och vi ska gifta oss på en strand i Karibien …” I själva verket har ni inte ens varit på en dejt tillsammans.

3. Allt blir bara fel

Ni står och pratar och du tycks förlorat talförmågan för du får inte fram ett enda ord. Sen när du väl ska försöka dig på en mening så stakar du dig på orden och allt blir bara fel!

4. Du kan namnen på alla familjemedlemmar och vänner

Hans närmsta vän heter Jacob och hans mamma heter Johanna. Du har koll på alla personer i din hemliga kärleks omgivning. Enda problemet är att de inte har en aning om vem du är.

via GIPHY

5. Du börjar hänga på oväntade platser

Du hatar gymmet men nu har du börjat hänga där (din crush tränar ju faktiskt här!). Med din koll har du lyckats lista ut vilka tider hen brukar hänga här så då traskar du dit.

6. Du väljer att käka lunch samtidigt

Du ser att din crush ska iväg och käka lunch och du springer iväg i samma veva – det här är ett tillfälle du inte får missa! Platsen bredvid är ledig och du ser din chans att slå dig ner och samtala under lunchen.

7. Du och din bästis har ett hemligt namn

Det vore ju hemskt om din crush fick höra att ni pratar om hen i offentligheten, så du och din bästa vän tilldelar hen ett hemligt namn. ”Idag hälsade P på mig, jag tror han gillar mig också!!”.

8. Du stirrar på din telefon i hopp om ett sms tillbaka

Du hör hur telefonen plingar till och du kan inte låta bli att du blir sur när du inte ser din crushs namn på displayen. Och när du lägger upp en ny selfie, har det bara betydelse om din crush gillar bilden!

via GIPHY

9. Du relaterar ALLT till din hemliga kärlek

Du läser ditt horoskop på flera olika sajter och relaterar minsta lilla till din hemliga kärlek. ”Något oväntat kommer att hända i veckan” för tankarna direkt till att han kommer bjuda ut dig på dejt!

10. Du pratar om hen hela tiden

Dina kompisar vet vad du kommer att prata om när du ringer. De vet vad du kommer att prata om på lunchrasten. Det enda du tycks prata om just nu är den person du är kär i.

11. Du stalkar i princip alla i din hemliga kärleks omgivning

Om du ser att din crush blivit taggad av någon eller gillat en bild på någon annan börjar du stalka dessa personer också. Är det här hans tjej eller någon han dejtar? Det måste du ju såklart ta reda på.

12. Du har hemliga samtal med din crush

Den dagen ni väl börjar prata måste du ju vara förberedd. Så du övar inför spegeln eller inför en kompis över vad du ska säga. Men när du väl får tillfälle säger du något HELT annat och helst vill du gömma dig under kudde för resten av ditt liv..

13. Du blir irriterad när du slösar din bästa outfit (och hen inte ser det!)

Det är fredag och du slår stort med bästa outfiten i hopp om att din crush ska se hur snygg du är. Men vad händer inte? Din crush är inte på jobbet idag och du har tagit på dig din fina outfit – helt i onödan!

14. Din bästa dag är när …

…  du lyckas se din crush och hen ser dig.  Ännu bättre blir dagen när ni lyckas få dit ett leende och ett ”hej”. Nu kan du dö lycklig!

via GIPHY

Inspiration: Seventeen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!