Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kockarnas Kamp 2021 – här är alla deltagare

Nu är det äntligen dags igen för kockarna att göra upp om den prestigefyllda titeln i “Kockarnas kamp 2021.” Vi berättar vilka som tävlar i årets jubileumssäsong.

Foto: Pressbild TV4

Årets säsong av “Kockarnas kamp” har premiär på TV4 och TV4 Play den 28 september. De åtta nya stjärnkockarna träder då in i den skånska ladan där de ska tävla mot varandra i årets jubileumssäsong.

Pär Lernström gör sin tionde säsong som programledare.

“Jag kan lova att det blir minst lika mycket drama och spänning som vi är vana vid. Trots att det gått tio år kommer jag aldrig få nog av känslan som infinner sig varje gång jag står i ladan inför landets bästa kockar och får säga: ‘Tävlingen börjar nu’”, säger Pär Lernström i ett pressmeddelande.

Tuffa tävlingsmoment där yrkesskicklighet sätts på prov

Kockarna utsätts varje vecka för tuffa tävlingsmoment och deras yrkesskicklighet sätts minst sagt på prov. Per Lärnström gör sin tionde säsong som programledare och i årets tävling får vi bland annat möta tävlingskocken Ludvig Tjörnemo, Göteborgs stolthet Frida Ronge och dessertdrottningen Tea Malmgård. Nedan listar vi samtliga kockar som tävlar om den prestigefyllda titeln i höst!

Desirée Jaks, 24 år, Stockholm (uppväxt i Polen och Norsborg), Spesso
Jan Boris-Möller, 63 år, Lund, Matingenjör
Frida Ronge, 36 år, Göteborg, TAK och UNN
Jacob Holmström, 39 år, Halmstad, Gastrologik
Jessie Sommarström, 42 år, Vaxholm, Urban Deli-koncernen
Jürgen Grossmann, 62 år, Stockholm (uppväxt i Tyskland), Hemma hos chef Grossmann
Tea Malmgård, 33 år, Stockholm, Doma
Ludwig Tjörnemo, 34 år, Stockholm (uppväxt i Skåne), Etoile

Tionde säsongen av Kockarnas kamp sänds i åtta delar och har säsongspremiär tisdagen den 28 september klockan 20:00 på TV4 och TV4 Play.

Foto: Foto: Pressbild TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!