Nöje

Kolla in Carin da Silvas tokroliga klipp som blivit viralt!

Programledaren Carin da Silva bjuder gärna på sig själv på Instagram, och nu har en av hennes mer humoristiska videor fått spridning världen över. “Det är helt sjukt”, säger Carin om det virala klippet.

Foto: Instagram @dasilvacarin

Carin da Silva är en välkänd programledare här i Sverige men på senare tid har hon fått en helt ny publik: Instagram-användare.

Blivit stort i Indien

För drygt en månad sedan publicerade Carin nämligen en video på Instagram som snabbt fick stor spridning. I videon stegar hon in i sitt hem till tonerna av Destiny’s Childs hitlåt “Survivor”, slänger av sig BH:n och börjar sedan skaka på axlarna så att brösten slår mot varandra i en medryckande rytm.

Videon har i skrivande stund 66,4 miljoner visningar och över 2 miljoner gilla-markeringar på Instagram. När Aftonbladet intervjuade Carin i förra veckan hade den redan 55 miljoner visningar:

“Jag står och skakar på mina hängbröst och den har 55 miljoner views. Det är helt sjukt”, säger Carin till Aftonbladet.

“Den har liksom tappat det i Indien och jag vet inte om de har någon förkärlek till hängbröst eller vad det är.”

Har mer humorgrejer på gång

Oavsett vad det är som ligger bakom videons popularitet så kan man lugnt konstatera att Carin da Silva har en komisk talang, något som hon är öppen för att utforska mer:

“Jag har länge velat jobba med humor och tänkt på om jag skulle göra någon stand-up men så började jag på Instagram, det är ett lätt sätt att nå ut till folk och visa vad jag vill göra”, säger hon och fortsätter:

“I och med att det togs emot med öppna armar så känner jag att jag kan fortsätta med det här. Sen har jag också lite mer humorgrejer på gång i lite andra former som jag inte kan prata om men som vi håller tummarna för att det blir av.”

Källa: Aftonbladet

Foto: Instagram @dasilvacarin

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!