Nöje

Kolla in höjdpunkterna från Lady Gagas episka show på Super Bowl 2017

Till alla som inte har sett Lady Gagas 13 minuter långa framträdande på Super bowl: ni måste se det, det är bokstavligen on top!

ladygaga_815

I natt vann New England Patriots mot Atlanta Falcons i Super bowl-finalen i amerikansk fotboll. Sport i all ära, men vi måste bara säga att Lady Gagas framträdande i halvlek var helt fantastiskt!

Showen börjar med att Lady Gaga står uppe på arenans tak och sjunger God bless America. Låttexten “this land is your land, this land is my land” ger en gåshud. Lady Gaga HOPPAR ner från taket till scenen i en slags spindelrörelse.

Ett medley av hennes mest populära låtar följer. Vi får höra Pokerface, Born this way, Just dance med flera. Tempot blir långsammare, Lady Gaga tar plats bakom pianot och sjunger en lugn version av Million Reasons. Låten dedicerar hon till sina föräldrar. På scenen är det extra allt som gäller: akrobatiska konster, dans, eld, klädbyten och ljuseffekter.

På Instagram har Lady Gaga publicerat en berörande text till fansen. Hon skriver att hon “dedicerar varje sekund av framträdandet till kärleken, mångfalden, medkänslan och “the wild spirit” hos fansen. Till barnet som kände sig oönskad, eller den vuxna som minns hur svårt det var att bli accepterad. Det här är för er.”

ig_ladygaga

Foto: Rex & Instagram/@ladygaga

Se hela showen på NFL:s hemsida.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!