Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kolla in i framtiden! Det här händer på SKAM-reunion 25 år senare

Lika besatt av SKAM-gänget som vi på redaktionen är? Då kommer du, precis som vi att älska det här klippet som visar vad som händer på återträffen för gänget i Nissen-skolan, 25 år senare. Det är “Sen kveld med Thomas og Harald” som kokat ihop humorklippet i samarbete med en rad komiker som gör det helt omöjligt att inte brista ut i skratt under ett par minuter! 
 
Kolla in om känslorna svalnat eller tvärtom vuxit sig starkare på återträffen mellan Noora och William. Se hur stämningen är mellan gamla paret Eva och Jonas och få en inblick i Sana, Eskild och Isaks nuvarande liv.

I klippet ser vi Thomas Numme som William, Paul Ottar Haga som Jonas, Linni Meister som Vilde, Linn Skåber som Noora, Simon Andersen som Eskild, Christine Hope som Eva, Lisa Tønne som Sana, Henrik Mestad som Isak och Kim Kolstad som Even.

personerna-bakom-SKAM

Vill du veta precis allt om personerna bakom riktiga SKAM-gänget? Lär känna skådespelarna bakom huvudkaraktärerna i SKAM!
 
Foto & källa: Facebook

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!