Nöje

Kolla in i Oscarsgalans maxade goodie bag – är värd 100 000 dollar!

De goodie bags som delas ut till de nominerade på Oscarsgalan kan minst sagt kallas maxad. Precis som i större delen av Hollywood är uttrycket “less is more” inte så ofta använt i detta sammanhang – på årets gala kommer det nämligen delas ut goodie bags har ett värde på 100 000 dollar styck!

Foto: REX/Jim Smeal

Inte nog med att Hollywood-stjärnorna tjänar en del pengar på sitt arbete eller att de är bjudna till en maffig gala där branschens prestationer hyllas. Den som har lyckan att nomineras till ett pris får dessutom en helt makalös goodie bag med sig hem. Kanske tycker du att 100 000 dollar låter mycket (nästan 900 000 i svenska kronor), men egentligen är det rätt billigt i jämförelse med förr förra årets goodie bag som var värd hela 260 000 dollar. Rätt sjuka summor, vi vet.

Men vad är det då de får för alla dessa pengar? Det som bland annat kommer att finnas med i årets goodie bag är:

– En resa till Tanzania, Hawaii eller Grekland

– En ansiktsmask med 24 karats guld

– En behandling som föryngrar tandköttet

– Flera träningspass med en populär kändis-PT

– Ett diamanthalsband

– En 18 minuter lång terapisession mot fobier

Distinctive Assest, företaget som sätter samman gåvorna, har själva inte än bekräftat innehållet vilket kan innebära att detta kan komma att variera något. Men sett till att tidigare års gåvor han innefattat allt från resor till bröstförstoringar skulle vi inte säga att dessa saker kan anses ovanliga.

Källa: Glamour

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!