Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kolla in Zara Larssons hyllade och GRYMMA uppträdande från MTV EMA 2016

Det finns nog ingen som har missat vem den stora vinnaren var på gårdagens MTV European Music Awards. Vår svenska popstjärna Zara Larsson tog hem hela två priser. Det är inte bara priserna som gjorde henne till en vinnare. Uppträdandet hon gjorde under galan hyllades världen över och vi förstår varför.

zara-larsson-ema-2016

I höstas avslöjades det vilka som hade blivit nominerade till priserna på årets MTV-gala. Beyoncé och Justin Bieber var nominerade flest gånger, fem gånger vardera men bland nomineringarna fanns också Zara Larsson. Hon var nominerad i två kategorier – årets nykomling och Best Worldwide Act Sweden. Under galan kammade en rörd och chockad Zara hem båda priserna.

 

Under galan uppträdde hon med bland annat “Lush Life” och nya singeln “Aint my Fault” och hela arenan exploderade. Det var inte bara publiken i arenan som älskade Zaras uppträdande, sociala medier fylldes av hyllningar till svenskan.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!