Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Kourtney Kardashian fick råd om att dricka Travis sperma för att öka fertiliteten

Kourtney Kardashian och Travis Barker har varit öppna med att de försöker bli med barn och i det senaste avsnittet av “Kardashians” berättade paret att de hade fått ett väldigt speciellt råd för att öka sina chanser.

Foto: Instagram @kourtneykardash

I det senaste avsnittet av realityserien “Kardashians” berättade Kourtney Kardashian och hennes numera äkta make Travis Barker om ett ovanligt råd de fick av sin doktor gällande fertilitet.

Enligt Kourtney rådde doktorn henne att dricka Barkers sperma “fyra gånger i veckan” för att öka chansen att bli med barn. Anledningen till detta var att metoden skulle förbättra hennes sködkörtelnivåer:

“Jag minns inte vad han sa, om de var höga eller låga. Han sa att det som skulle hjälpa var att dricka hans sperma typ fyra gånger i veckan”, sa hon och pekade på sin dåvarande fästman.

“Jag älskar den här doktorn”, sa Barker.

Bearbetas som all annan föda

Frågan är, kan intagande av sperma öka chanserna att bli med barn? Dr Verity Biggs, som är en specialist på kvinnors hälsa, säger till Cosmopolitan att en hälsosam livsstil skulle ha en större inverkan på fertilitet än att dricka sperma:

“Om sperma intas så bearbetas den som all annan mat eller dryck vi får i oss. Den kommer in i magen och bryts ner och smälts”, säger Dr Biggs.

Däremot kan metoden eventuellt ha andra positiva effekter:

“Sperma innehåller kemikalier som melatonin, oxytocin och progesteroner och till och med antioxidanter [som] i sin tur möjligen kan hjälpa till att förbättra humöret eller ha stressavlastande egenskaper”, säger Dr Briggs. 

Källor: Cosmopolitan, Insider

KÖP

Vidare till Disney+

KÖP

Foto: Instagram @kourtneykardash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!