Nöje

Kourtney Kardashian i akut fosteroperation – både hon och bebisen mår bra

Kourtney Kardashian och Travis Barkers ofödda barn mår bra efter en akut fosteroperation som tvingade den gravida Poosh-grundaren att tillfälligt läggas in på sjukhus. På Instagram berättar nu realitystjärnan om hur hon tvingats göra en akut fosteroperation som räddat livet på barnet hon bär i magen. På sociala medier tackar hon nu läkarna för deras insats och sin mamma och make för stödet under händelsen.

Foto: Instagram @travisbarker/@kourtneykardash

Sköt upp konserter

Det var i fredags som bandet Blink 182 meddelade att de skjuter upp konserter, detta på grund av att Travis Barker varit tvungen att åka till Kalifornien efter att hans fru Kourtney Kardashian förts till sjukhus.

Under onsdagen öppnade Travis Barker upp sig på plattformen X – tidigare känd som Twitter – för att berätta om sin frus operation. Hans tweet kom efter att Poosh-grundaren avslöjade att hon skyndades in i en akut operation för att rädda livet på hennes och hennes mans ofödda barn.

I inlägget uttryckte han sin tacksamhet för hur proceduren gick och noterade att han kommer att vara tillbaka på scenen den här veckan, efter att ha skjutit upp en handfull Blink-182 europeiska turnédatum på grund av “en brådskande familjefråga”.

“Gud är stor. Jag flög hem för en livshotande akutoperation för vår bebis som jag är så tacksam för att det gick bra”, skrev han. “Jag vill säga tack för allt stöd. Turnén återupptas på fredag.”

I sitt Instagram-inlägg avslöjade Kardashian att hon genomgick en “akut fosteroperation”, som “är en procedur som utförs på ett ofött barn i livmodern ofta för att behandla livshotande avvikelser eller medfödda missbildningar enligt forskning tillgänglig på National Library of Medicine. Det finns risker med varje procedur, inklusive fostrets död, komlikationer, för tidig förlossning och eventuellt misslyckande att behandla medfödda missbildningar.

Kourtney Kardashian skriver vidare att hon tidigare haft tre lätta graviditeter och att hon inte var beredd på den rädsla som uppstod i samband med den akuta fosteroperationen. “Jag har en helt ny förståelse och respekt för mammor som varit tvungna att kämpa för sina bebisar när de är gravida”.

“Jag kommer för alltid vara tacksam mot de otroliga läkare som räddade mitt barns liv. Jag är evigt tacksam för min man som skyndade sig från turnén för att vara vid min sida på sjukhuset och som tog hand om mig efteråt, min klippa. Och för min mamma, tack för att du höll min hand genom detta”, skriver Kourtney på Instagram.

Gifte sig 2022

Kardashian och Barker, som gifte sig förra året, väntar sitt första barn tillsammans; de meddelade den glada nyheten i juni då Kardashian höll upp en skylt vid en Blink-182-konsert.

Foto: Instagram @kourtneykardash

Nyheten kom sex månader efter att hon delade offentligt att hon hade slutat med provrörsbefruktning (IVF) eftersom det hade tagit hårt på henne både fysiskt och psykiskt.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!