Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Kourtney Kardashian kallar Kim “narcissist” i stort bråk

Det var i premiäravsnittet av The Kardashians fjärde säsong som Kim och Kourtney Kardashian rök ihop ordentligt – ett bråk som kulminerade när Kourtney kallade sin syster för “jävla häxa” och “narcissist”.

Foot: Instagram @kourtneykardash

Under ett minst sagt infekterat telefonsamtal hävdade Kourtney att Kim inte hade varit glad för hennes skull när hon gifte sig med Travis Barker i fjol:

“Du klagade från sekunden du kom till sekunden du gick”, sa Kourtney. “Du kunde inte vara glad för min skull. Du kunde inte vara glad att jag stod i centrum.”

Läs även: The Kardashians återvänder med en fjärde säsong.

“Jävla häxa”

Kim slog genast ifrån sig anklagelsen, som hon menade berodde på Kourtneys “vendetta” mot familjen Kardashian/Jenner. Hon påstod sedan att Kourtneys egna vänner beklagat sig över henne:

“Alla dina vänner ringer oss och klagar. De som du tror går till dig kommer till oss vid sidan av och säger motsatsen till oss, så vi är alla förvirrade”, sa Kim. “Vi har faktiskt en gruppchatt som heter ‘Inte Kourtney’.”

Foto: Disney+

Enligt Kim var syftet med gruppen att familjen skulle kunna ta upp vad Kourtneys vänner sagt och med hjälp av det “lista ut varför du är så annorlunda och varför du har den här vendettan”.

Kourtney verkade dock inte vara intresserad av gruppchatten eller vad hennes vänner ska ha sagt om henne:

“Det handlar om dig. Du är en narcissist. Det handlar bara om dig.”

Foto: Disney+

Kim fortsatte med att hävda att Kourtneys egna barn kommit för att be henne om hjälp med olika problem – något som inte föll i god jord:

“Du, och mina vänner, och mina barn, och alla är emot mig”, sa Kourtney. “Du är bara en jävla häxa och jag hatar dig.”

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!