Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Kourtney Kardashian och Travis Barker försöker bli med barn – den officiella trailern av The Kardashians är här

Realitystjärnan Kourtney Kardashian och hennes fästman Travis Barker försöker bli med barn, något som den nya trailern för den kommande serien “The Kardashians” bekräftar.

Foto: Disney+

Med en månad kvar till premiären av familjen Kardashian/Jenners nya program “The Kardashians” har Disney plus nu släppt ännu en trailer – och den innehåller en minst sagt spännande nyhet.

“En Kravis-bebis”

Som många redan har gissat så visar trailern att Kourtney Kardashian och hennes fästman Travis Barker är i färd med att försöka bli med barn. I trailern hör vi bland annat Kourtney säga: “Jag och Travis vill ha barn” medan ett klipp från parets förlovning visas.

Vi får även en kort glimt av vad som förefaller vara en klinik och en läkare eller sjuksköterska som säger till paret att de behöver lämna någon form av prov i en kopp.

Kourtneys fans är givetvis upprymda över att hon och Barker vill skaffa barn:

“Så spänd på att se en Kourtney/Travis-bebis”, kommenterar ett fan videon på Instagram.

“En Kravis-bebis?” skriver ett annat fan som använder Kourtneys och Travis sammanslagna namn, Kravis.

Kourtney Kardashian har sedan tidigare tre barn med sitt ex Scott Disick – Mason, 12, Penelope, 9, och Reign, 7. Travis, å sin sida, har två barn med sitt ex Shanna Moakler: Landon Asher Barker, 18, och Alabama Luella Barker, 16.

“The Kardashians” börjar sändas på Disney plus den fjortonde april.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!