Nöje

Kourtney Kardashian slår tillbaka efter närgångna frågan om graviditet

Nyligen delade Kourtney Kardashian ett inlägg på Instagram där hon poserade tillsammans med den senaste produkten från sitt kosttillskott-varumärke Lemme. Men när en följare ställde en opassande fråga bestämde realitystjärnan sig för att ge svar på tal.

Foto: Instagram @kourtneykardash

I det numera borttagna inlägget, som publicerades förra veckan, frågade en av Kardashians följare om hon var gravid.

Hon bestämde sig då för att svara på följande vis:

“Efterverkningarna av IVF (den enda anledningen till att jag känns vid den här kommentaren är att jag tycker att det är viktigt att veta hur IVF påverkar kvinnors kroppar och det pratas inte mycket om det)… också, frågar vi fortfarande kvinnor om de är gravida?”

Följarna: “Borde inte vara okej”

Innan Kardashian tog bort inlägget fick hon medhåll av flera andra användare som menade att det inte är okej att fråga en kvinna om hon är med barn:

“Efter att ha gått igenom IVF och alla förändringar som det innebär för kroppen osv, är det så upprörande när folk frågar om du är gravid när du bara har gått upp i vikt på grund av medicinerna. Jag vet att många tror att det är naturligt eller okej att fråga… men kanske borde det inte vara okej”, skrev en person.

En annan kommenterade: “Nej vi frågar inte folk om de är gravida, särskilt inte någon som har varit öppen med att de genomgått IVF.”

Källa: Independent

Foto: Instagram @kourtneykardash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!