Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Kourtney Kardashian och Travis Barker visar upp bröllopslyckan i specialavsnitt

I Til Death Do Us Part Kourtney & Travis får vi hänga med Kourtney Kardashian och Travis Barker när de säger “ja” till varandra i tre olika bröllopsceremonier. “Det är som att välja ett av sina barn, jag kan inte bestämma mig för vilket som var det bästa”, säger Barker i trailern.

Foto: Disney+

Kourtney Kardashian och Travis Barker började dejta i januari 2021 efter att ha känt varandra under många års tid. I oktober samma år förlovade de sig och våren 2022 firade de sin kärlek med tre olika bröllop: först i Las Vegas, sedan i Santa Barbara i Kalifornien, och till slut i Positano, Italien.

Innehåller parets egna videor

Nu bjuds Kardashian och Barkers fans på en exklusiv inblick i parets bröllopslycka, detta i specialavsnittet Til Death Do Us Part Kourtney & Travis som går att streama på Disney+ och Hulu.

I avsnittet får tittarna ta del av material som aldrig visats tidigare, inte minst de äkta makarnas privata videoklipp från Positano. I trailern lyfter Kourtney det faktum att de gifte sig tre gånger, varpå Travis säger:

“Det är som att välja ett av sina barn, jag kan inte bestämma mig för vilket som var det bästa. Vegas var vårt vilda rockstjärna-bröllop, Santa Barbara var traditionellt, ett bröllop som vem som helst hade kunnat ha.”

“Och Italien var bara väldigt romantiskt och klassiskt”, fyller Kourtney i.

Spana in trailern för Til Death Do Us Part Kourtney & Travis nedan!

Til Death Do Us Part Kourtney & Travis - Trailer

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!