Nöje

Kourtney Kardashians pojkvän flyger med henne – för första gången sedan dödliga kraschen

En flygkrasch 2008 krävde fyra liv och 27 operationer för Kourtney Kardashians pojkvän Travis Barker. Han har aldrig satt sin fot på ett flygplan efter den händelsen – förrän nu.

Foto: Instagram @travisbarker

Travis Barker har kommit långt i sin flygplansskräck när han nu går ombord på ett plan med flickvännen Kourtney. Det är första gången han stiger ombord på ett flygplan på tretton år. “Med dig är allt möjligt”, skriver rockstjärnan på Instagram.

Kourtney höll honom i handen

Flickvännen höll honom i handen när de steg ombord på privatjeten som skulle flyga dem till Cabo i Mexico. De hade även sällskap av Koutneys mamma Kris Jenner och hennes pojkvän Corey Gamble. För över ett decennium sedan överlevde Travis en fruktansvärd flygkrasch som kom att kräva fyra liv och många operationer. Två av de döda var nära vänner till Travis.

Tredje gradens brännskada

Planet, som började brinna, orsakade en tredje gradens brännskada på Travis och han spenderade elva veckor på sjukhus där han genomgick 27 olika operationer. Han var även nära att förlora en fot på grund av sina skador.

Vill komma över flygrädslan

Att Travis nu har flugit för första gången på tretton år är uppseendeväckande och många fans har undrat hur hans flygrädsla ska fungera ihop med Kourtneys intresse för att resa. Men trots hans trauma har nu paret tillsammans alltså flugit ihop för första gången, vilket vi får se som ett tecken på att han kommit långt i sin rädsla för flygplan. Han har flera gånger pratat om att han önskar att komma över sin rädsla.

Källa: BuzzFeed News

Foto: Instagram @travisbaker

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!