Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kourtney och Scott ryktas vara ihop igen – Caitlyn Jenner hoppas på återförening

Den senaste tiden har det ryktats om att realitystjärnorna Kourtney Kardashian och Scott Disick kan vara på väg att hitta tillbaka till varandra. Även Caitlyn Jenner har gett sig in i diskussionen – och igår var det ett inlägg på sociala medier som spädde på spekulationerna.

Nyligen delade Kourtney Kardashashian en bild på sig själv i en post på Instagram, med texten “I don’t cook, I don’t clean”, varpå expojkvännen och pappan till Kourtneys tre barn, Scott Disick, enligt Elle UK svarade “That’s for sure” i en kommentar.

Kommentaren har enligt Elle UK fått över 150 000 gillamarkeringar och 3 000 kommentarer. “Yes ofc Scott knows you best😂😂😂” skrev en följare. En annan skrev: “It’s gotta be! Come on we’re all rooting for them!” medan en tredje kommenterade: “Is that why you broke up with her?🤣”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

I don’t cook, I don’t clean

Ett inlägg delat av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

“Det kanske är därför du aldrig fick en ring”

Många följare tar också upp förlovningsringar, och kommenterar bland annat “That’s why she never got the ring 🤣🤣🤣” och “And maybe that’s why you ain’t got no ring 👀”. Andra följare kommer till Kourneys försvar med svar som “she really doesn’t need one ..to be honest” och: “Scott proposed she declined. She never wanted the ring 😒”.

Men kanske var det en sådan typ av diskussion Kourtney Kardashian var ute efter med sin caption – den kommer nämligen från Cardi B:s omtalade låt WAP, där hon bland annat säger:

I don’t cook, I don’t clean
But let me tell you how I got this ring

Caitlyn Jenner hoppas att paret återförenas

Det är dock inte första gången som Kourtney Kardashian och Scott Disicks relation diskuteras i offentligheten. Nyligen tog det slut mellan Scott Disick och modellen Sofia Richie, och så sent som i september pratade Caitlyn Jenner om Scott och Kourtney i en intervju med Entertainment Tonight, där hon hintade om att hon hoppas att det forna paret hittar tillbaka till varandra.

– Jag skulle hoppas på att han kan skärpa till sig. De har alla de här barnen tillsammans. Jag tror att det alltid är bäst för barnen att ha en mamma och en pappa som finns där hela tiden. Jag vet inte om det någonsin kommer att gå.

– Så många (av mina barn) har aldrig gift sig, men har skaffat familj, och alla barnen ser ut att ha det hur bra som helst. De är fantastiska ungar. Kourtney och Scott är båda bra föräldrar. Jag vet inte om de kan skapa ett förhållande som håller, det är en fråga för Kourtney, sa Caitlyn Jenner enligt Cosmopolitan.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!