Nöje

Fansens teori: Kris Jenner har förlovat sig med Corey Gamble

Har Kris Jenner förlovat sig med Corey Gamble? Det är frågan många ställer sig efter att Jenner visat upp en minst sagt imponerande diamantring – som ser misstänkt lik ut en förlovningsring – i en story på Instagram.

Foto: Instagram @krisjenner

Det var på självaste Alla hjärtans dag som Kris Jenner visade upp en diamantring i sin story på Instagram – utan att vidare kommentera vad det hela betydde. Nu misstänker många att ringen, som enligt Page six är värd svindlande 1,2 miljoner dollar, i själva verket är en förlovningsring.

Experten: “Kommer med en enorm prislapp”

Bilden på Kris nya ring, som pryds av en enorm hjärtformad diamant, gjorde att spekulationer om en förlovning snabbt tog fart online.

Foto: Instagram @krisjenner

“Såg ni Kris senaste story på Instagram? En ny ring från honom? Förlovad?” skrev en person på Reddit.

“Ett Kris-bröllop låter som bra innehåll till [The Kardashians]”, skrev en annan person.

Mike Fried, VD för företaget The Diamond Pro, berättar för Page Six att den påkostade ringen är som gjord för Kris:

“En hjärtformad diamant av den här vikten är otroligt sällsynt och kommer med en enorm prislapp”, säger han och fortsätter:

“Men det som är mest anmärkningsvärt är den unika formen och noggrant designade ringen. De flesta kändisar väljer en rund eller oval sten. Den här ringen är verkligen en nickning till Kris i egenskap av trendsättare och någon som inte oroar sig för att sticka ut från mängden. Hjärtformade diamanter representerar också evig kärlek och trofasthet i ett förhållande.”

Kris Jenner och Corey Gamble träffades på en fest 2014, under tiden som Kris höll på att skilja sig från Caitlyn Jenner. Några månader senare syntes det nya paret tillsammans på semestrar och middagar, och 2015 visade de öppet upp sitt förhållande på Instagram. De är idag sambos och bor tillsammans i en lyxig villa i Calabasa i Kalifornien.

Varken Jenner eller Gamble har hittills kommenterat ryktena om en förlovning.

Foto: Instagram @krisjennenr

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!