Nöje

Kris Jenner hävdar att Blac Chyna försökte döda hennes son 2016

Kris Jenner sa under ett vittnesmål i fredags att hennes son Rob Kardashinas flickvän Blac Chyna försökte döda honom under ett bråk i december 2016. “Det var kaos”, säger Jenner om händelsen.

Foto: Instagram @blacchyna/etienneortega

Det var under fredagen som Kris Jenner vittnade i en domstol i Los Angeles i rättegången mellan henne själv, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kylie Jenner och Blac Chyna.

Blac Chyna är Rob Kardashians ex och paret har dottern Dream, 5 år, tillsammans. 2016 hade de dessutom sitt eget realityprogram, “Rob & Chyna”, som ställdes in efter endast en säsong.

Chyna menar att Kris Jenner och hennes döttrar konspirerade för att lägga ner programmet – och stämmer dem därför på 100 miljoner dollar.

Försökte strypa Kardashian med en telefonsladd

Under sitt vittnesmål berättade Kris Jenner om en påstådd attack mot Rob Kardashian som ägde rum i december 2016, strax före showen lades ner: Chyna ska, under alkoholpåverkan, ha riktat en pistol mot Kardashinas huvud, försökt strypa honom med en telefonsladd och slagit honom med ett metallrör.

“Det var kaos. Det var skrämmande”, sa Jenner om händelsen, som hon fick höra om i efterhand.

Chyna hävdade i sitt förhör att hon hade skojat med Rob när hon tog virade telefonsladden runt hans hals och riktade pistolen mot honom. Enligt Kris Jenner var det hela dock inte ett skämt:

“Jag kan bara föreställa mig hur han kände… Det var en fruktansvärd situation. Jag var förkrossad.”

Hävdar att Kris Jenner lade ner programmet

Efter händelsen skrev Jenner i ett sms till den huvudansvarige för “Rob & Chyna” att Chyna: “slog skiten ur Robs ansikte” och att de “måste göra sig av med [bitchen]”.

“Det är inte mitt stoltaste ögonblick, men det var så jag kände just då”, sa Jenner om saken.

Jenner fortsatte med att säga att även om hon var väldigt upprörd efter attacken mot hennes son så hade hon inte hade något att göra med att programmet lades ned kort därefter.

Källa: ABC News

Foto: Instagram @blacchyna

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!