Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kristen Bell om hemligheten bakom ett lyckligt förhållande: “Det är svårt och kräver mycket”

Kristen Bell och Dax Shepard har varit tillsammans i tio år och gifta i fyra, de är kanske utan tvekan Hollywoods gulligaste par. Hon har alltid varit väldigt ärlig och öppen om deras relation, nu delar hon med sig av nyckeln bakom deras långa förhållande.

Foto: REX

Hon har tidigare sagt att hon inte tror att det är meningen av vi människor ska vara monogama.

–  Det är svårt och det kräver mycket uppmärksamhet, sårbarhet och öppenhet.

I en intervju med Men’s Journal berättar hon vad som gör att hon och Dax har klarat av att leva tillsammans så länge. Kristen berättar att monogami är möjligt om man hela tiden kommunicerar och jobbar på äktenskapet, vilket är något de gör hela tiden.

“Han är väldigt öppen med sina känslor och jag är tacksam för det, eftersom det får mig att förstå hur han tänker kring vårt äktenskap, när det är dags att gå i terapi, när vi måste blir bättre på intimitet, alla som är viktigt för att möta varandras behov. Han är väldigt öppen med vad han behöver för att vara nöjd i vårt förhållande. Är en partner inte nöjd, så är det bara att säga hejdå och någon kommer att lämna”.

De har tidigare pratat om hur viktigt terapi är i en relation och att det kan vara en bra idé att gå i terapi i början av relationen.  Terapi har ofta nämnts som hemligheten bakom deras relation.

– Det finns sån negativ klang på parterapi. I mitt tidigare förhållande gick vi i terapi i slutet och det var försent. Du kan inte nio år förstå vilka dåliga mönster ni har skapat, bra Dax Shepard till Good Housekeeping.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!