Nöje

Krossad champagneflaska och sönderriven kappa – Katy Perry berättar ALLT om Orlando Blooms frieri

När Katy Perry gästade talkshowen Jimmy Kimmel Live avslöjade hon alla detaljer om Orlando Blooms frieri. En helikoptertur, sönderriven kappa och krossad champagneflaska sammanfattar hur det gick till!

Foto: David Fisher/Rex/Shutterstock,TT ; Instagram/@katyperry

En något bakfull Katy Perry gästade Jimmy Kimmel Live och delade med sig av hur Orlando Bloom friade till henne. Paret var ute och åt middag på alla hjärtans dag – sedan trodde Katy Perry att de skulle åka till en konstutställning. Istället befann de sig plötsligt framför en helikopter. “Väldigt Bachelor”, kommenterar Jimmy Kimmel.

Katy Perry skrattade åt kommentaren och svarade “ja” och påpekade att det är skönt att slippa behöva vara med i det programmet nu. Hon förklarar också att frieriet var väldigt gulligt – men också roligt.

Orlando Bloom hade förberett sig med en champagneflaska inne i helikoptern och asken med ringen i hade han gömt i sin ficka. Med sig hade han också en lapp med en text till Katy Perry.

När hon började läsa lappen hörde hon hur champagneflaskan gick sönder och samtidigt kunde hon se Orlando Bloom kämpa för att få ut den stora asken med ringen i ur hans kappficka (som var för liten för asken), vilket slutade med att kappan slets sönder. Men slutet gott allting gott – när de landade på en takterass i Los Angeles möttes Katy Perry av hela hennes familj och vänner som fick glädjas åt att Katy hade svarat ja!

Se klippet nedan när Katy Perry delar med sig av frieriet!

Källa: Elle

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!