Nöje

Kvinna hävdar att Johnny Depp är pappa till hennes barn i rättegången mot Amber Heard

Rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard avbröts av en bisarr episod under måndagen då en kvinna ställde sig upp i rättssalen och hävdade att Depp var fadern till hennes barn.

Foto: Skärmdump Law & Crime

Under måndagen inträffade en udda händelse i samband med rättegången mellan de före detta makarna Johnny Depp och Amber Heard. Rätten var på väg att ta paus då en av åhörarna ställde sig upp och tilltalade Depp.

Hävdade att Johnny Depp var pappa till hennes barn

Händelsen livesändes inte eftersom rätten hade paus vid tillfället men Angenette Levy, reporter för Law & Crime, har i efterhand berättat om incidenten:

“Helt plötsligt ställer den här kvinnan sig upp längst bak i rättssalen med sin bebis, och hon säger ‘Johnny jag älskar dig, våra själar är sammankopplade”, sa Levy.

Depp ska ha reagerat genom att vinka till kvinnan, som fortsatte med att hävda att han var far till hennes barn. Enligt Levy höll hon upp barnet och sa: “Det här barnet är ditt”, innan hon eskorterades ut ur rättssalen.

Kvinnan ska i efterhand ha sagt att hon skojade.

Därför stämmer Johnny Depp Amber Heard

Bakgrunden till rättegången, som pågår i Virginia i USA sedan mitten av april, är att Depp vill rentvå sitt namn efter att Heard skrev en krönika i The Washington Post 2018 där hon sade sig ha varit ett offer för våld i nära relationer. 

Trots att Depps namn inte stod med i texten anser skådespelaren att hans rykte och karriär har tagit skada av den, och stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal – medan hon stämmer honom på 100 miljoner dollar.

Källa: US Magazine

Foto: Skärmdump Law & Crime

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!