Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Kvinnorna får makten när Handmaids tale-regissören gör ny serie

Äntligen dags för en serie där det är kvinnor som bestämmer! Den nya serien är baserad på succéromanen Kraften (The Power) av Naomi Alderman och handlar om en värld där männen är livrädda för kvinnorna.

the-power-handmaids-tale-serie-puffFoto: HBO/Amazon

Regissören bakom Handmaid’s tale, Reed Morano, ska nu gå från att regissera ett skrämmande patriarkat till ett kraftfullt matriarkat.

Boken The Power (2016) är en science fiction-roman som handlar om att tonårsflickor får förmågan att genom sina fingertoppar ge dödliga elektriska stötar. En förändring som vänder upp och ner på hela världen och skapar ett samhälle där kvinnorna regerar och där männen är livrädda för dem.

På Instagram skrev Morano om hur exalterad och glad hon är över att få regissera den här nya serien. Hennes pepp gör oss ännu mer taggade!

Serien kommer att produceras av Amazon, vilket förmodligen betyder att den kommer att finnas tillgänglig på Amazon Prime Video. Medan vi väntar på att serien ska få premiär kanske vi tar och läser boken. För vi kan ju inte hålla oss, eller hur?

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!