Nöje

Kylie Jenner avslöjar (äntligen) namnet på sin son

Mysteriet är över! I lördags avslöjade Kylie Jenner att hennes 11 månader gamla son nu heter Aire, vilket betyder Guds Lejon.

Foto: Instagram @kyliejenner

Den 25-åriga kosmetikamogulen och hennes tidigare partner, rapparen Travis Scott, hade ursprungligen döpt pojken till Wolf, bara för att välja att byta namn efter att ha beslutat att det inte passade hans personlighet.

Får se sonens ansikte för första gången

I hennes Instagram-inlägg får vi även se sonens bedårande ansikte för första gången, och kommer bara två veckor efter att hon enligt uppgift separerade från Travis Scott, 31.

Kardashians-stjärnan lade upp 4 foton på Instagram och skrev den enkla bildtexten “Aire” för att tillkännage hennes sons nya namn för sina 378 miljoner fans och följare.

Så uttalas Aire

Kylie förklarade under ett inlägg på ett fan-konto att hennes sons unika namn uttalas “air”.

Likes och kommentarer har strömmat in på Instagram och i skrivande stund har inlägget nästan 17 miljoner likes. Kylies syster, Khloe Kardashian, som skrev: ‘Kungen!!! Ung kung!!!!!!’

Kylies mamma, Kris, delade också med sig av sina egna tankar till sin dotter och barnbarn och skrev: “Jag älskar dig Aire Webster”, följt av en emoji med rött hjärta.

Foto: Instagram @kyliejenner

Nästa bild

Foto: Instagram @kyliejenner

Nästa bild

Foto: Instagram @kyliejenner

Nästa bild

Foto: Instagram @kyliejenner

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!