Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kylie Jenner: “Jag har blivit mobbad i hela mitt liv”

Kylie Jenner
I Ellen DeGenres tv-soffa öppnar realitystjärnan Kylie Jenner upp sig om sina tuffa tonår. Samt att det var Bruce Jenners förvandling till Caitlyn som fick henne att ta steget att berätta om sina upplevelser.
– Jag har blivit mobbad under hela min uppväxt. Dels på grund av att jag har en känd familj men mobbningen pågår även idag på social medier. Jag har aldrig delat min egen berättelse utan har mest accepterat att mobbningen är något som kommer med den här typen av livsstil. Ju fler som älskar dig, desto fler kommer att hata dig, berättar Kylie under intervjun.

Realitystjärnan berättar även hur hon blev inspirerad av andra som utsatts för mobbning men som precis som hon har lyckats ta sig igenom det och må bra igen. Hon skapade därför en egen antimobbning-kampanj #IAmMoreThan där hon på sin egen plattform delar andras mobbningsberättelser med hoppet att inspirera sina följare till att stödja kampen.
Foto: REX

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!