Nöje

Kylie Jenner och Timothée Chalamets relation bekräftad – sågs ihop på konsert

Efter månader av spekulationer tycks Kylie Jenner och Timothée Chalamets relation nu vara bekräftad – paret gjorde nämligen inga försök att dölja sin ömsesidiga attraktion under Beyoncés födelsedagskonsert i Los Angeles i måndags.

Foto: Shutterstock/Instagram @kyliejenner

Det var i april som rykten uppstod om att Kylie Jenner och Timothée Chalamet skulle ha börjat dejta. Deuxmoi – ett Instagramkonto som rapporterar om kändisskvaller – var först med att lyfta den påstådda romansen. Att de två dejtade bekräftades senare av en källa i Entertainment Tonight:

“Det är inte seriöst, men Kylie gillar att hänga med Timothée och se vart det leder”, sa personen.

Sågs kyssas under Beyoncés spelning

Nära sex månader senare verkar realitystjärnan och skådespelaren fortfarande trivas i varandras sällskap. Under måndagskvällen sågs de tillsammans på Beyoncés konsert i Los Angeles – och visade tydligt att de är mer än bara vänner.

Spelningen, en del av Beyoncés pågående världsturné, sammanföll med artistens födelsedag och flera medlemmar ur familjen Kardashian var på plats. Kylie och Timothée sågs kyssas ett flertal gånger under konserten, något som fångades på video av andra konsertbesökare.

Kylie Jenner har tidigare varit tillsammans med Scott Travis, som hon har barnen Stormi och Aire tillsammans med. Timothée Chalamet har tidigare dejtat bland andra Lily Rose Depp och Eiza González.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!