Nöje

Kylie Jenner och Travis Scott har gått skilda vägar, enligt uppgifter

Kylie Jenner och Travis Scott har gjort slut igen, det rapporterar Us Weekly. Så här säger en källa tidningen om hur parets relation ser ut för tillfället.

Foto: Instagram @kyliejenner

Nästan ett år efter att Kylie Jenner och Travis Scott välkomnade sitt andra barn uppges paret nu ha gjort slut. En källa berättar för Us Weekly att uppbrottet är ett av många som paret gått igenom under årens lopp:

“Kylie och Travis har gjort slut igen, de skulle ha tillbringat julen tillsammans men hon åkte till Aspen för att vara med sin familj och vänner där uppe”, berättar källan och fortsätter:

“Detta har hänt så många gånger förr, de är kända för att ha en jojo-relation, men förblir alltid vänner och jättebra föräldrar.”

Gjorde slut för första gången 2019

Jenner och Scott började dejta 2017 och välkomnade sitt första barn, dottern Stormi, i februari 2018. I oktober 2019 gjorde paret slut för första gången, något som Kylie bekräftade i en tweet:

“Travis och jag står på god fot med varandra och vi koncentrerar oss på Stormi just nu. Vår vänskap och vår dotter är vår prioritet.”

Redan året därpå uppstod rykten om att paret hade återförenats, men varken Jenner eller Scott bekräftade en eventuell återförening. 2021 blev det dock allt tydligare att de hade hittat tillbaka till varandra och i 2021 offentliggjorde Kylie de glada nyheterna att hon och Travis väntade sitt andra barn tillsammans.

Deras son föddes i februari 2022 och skulle inledningsvis heta Wolf – men paret ångrade snart namnvalet:

“Bara så ni vet så är [vår sons] namn inte Wolf längre. Vi kände helt enkelt att det inte var han. Ville bara berätta det för jag ser Wolf överallt”, skrev Kylie i sin story på Instagram i mars förra året.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!