Nöje

Kylie Jenner om sonen Aire: “Jag är besatt”

Tidigare i veckan publicerade Kylie Jenner en ny bild på Instagram där hon visade upp sin son, Aire. “Jag är besatt”, skriver hon om sonen.

Foto: Instagram @kyliejenner

Jenner delar två barn med sitt ex, artisten Travis Scott: dottern Stormi, 5 år, och Aire, 1 år. Jenner har tidigare varit försiktig med att publicera bilder av Aire – vars namn hon avslöjade i slutet av januari – men under onsdagen delade hon med sig av en ny bild på sonen.

“Är besatt”

Den nya bilden visar Aire i färd med att stoppa in en bit mat i munnen, iförd haklapp.

“Jag är besatt av den här lilla bebisen”, skrev Jenner och lade till en rad emojis som visade hennes varma känslor för sonen.

Jenner berättade nyligen för Vanity Fair om vad hon tycker har varit det bästa med moderskapet hittills:

“Att vara ensam på sjukhuset med en ny och okänd varelse i mina armar”, svarade hon. “Det är en så unik och speciell situation och det handlar om att bygga [en relation] till de här små liven som du håller på att lära dig om. Det finns ett annat magiskt ögonblick: när du tar med dig dina barn hem för första gången. Det är kanske det vackraste ögonblicket.”

Kylie Jenner om postpartumdepressionen

Jenner har tidigare öppet berättat om de problem som hon upplevt i samband med moderskapet, inte minst att drabbas av postpartumdepression.

“Jag har upplevt det två gånger”, berättar hon för Vanity Fair. “Den första gången var väldigt jobbig, den andra var lättare att hantera. Jag skulle ge rådet till drabbade kvinnor att inte tänka för mycket på saker och ting, och att känna alla känslorna i det ögonblicket till fullo. Stanna kvar i det ögonblicket, även om det är smärtsamt.”

Hon fortsätter: “Jag vet att det känns som att det aldrig kommer att gå över, att din kropp aldrig kommer att återvända till sitt forna jag, att du aldrig kommer att återvända till ditt forna jag. Det är inte sant: hormonerna, känslorna vid det stadiet är mycket, mycket mer kraftfulla och större än du är. Mitt råd är att gå igenom den förändringen utan att vara rädd för hur det kommer bli efteråt. Annars riskerar du att missa alla de vackra sidorna av moderskapet också.”

Foto: Instagram @kyliejenner

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!