Nöje

Kylie Jenner tog sitt privatplan för en 12 minuter lång flygresa – fansen rasar

Kylie Jenner, 24, har hamnat i blåsväder bland fansen efter att ha valt att ta sitt privatplan för en 12 minuter lång flygresa istället för att köra bil till destinationen som låg 4,2 mil bort och skulle tagit ca 40 minuter. Hon behövde dessutom spendera 30 minuter i bil för att nå flygplatsen.

Foto: Instagram @kyliejenner

Klimatbrottsling

Den 24 åriga miljardären har blivit dubbad “klimatbrottsling” efter sin korta resa genom Kalifornien förra veckan, trots att hon pratar om vikten att skydda miljön. Hon tog sitt 70-miljoner dollar privatplan “Kylie Air” för två korta resor inom Kalifornien den 13 juli och ytterligare en resa bara två dagar senare, den 15 juli.

Foto: Instagram @kyliejenner

Kylie Jenner har tidigare postat flera inlägg på Instagram där hon uppmanar sina fans att bli “mer gröna” för att rädda planeten – men fansen menar att det inte klingar helt i ton med Kylies egna livsstil.

Rasande fans har visat sitt missnöje med Kylies kortdistans-flygningar och kallar henne klimatbrottsling för att hon inte använder andra alternativa transportsätt. Den del som retat folk mest var att hon körde bil 30 minuter i motsatt riktning för att komma till flygplatsen – fansen menar då att hon lika gärna kunde ha kört hela resan som beräknas ha tagit ca 40 minuter med bil.

Vill du ta mitt privatplan eller ditt?

I förra veckan rörde Kylie Jenner upp känslor hos fansen när hon postade en bild på sig själv och Travis Scott framför två privatplan med texten “Vill du ta mitt eller ditt?” Fansen tyckte att det var ett smaklöst inlägg p.g.a nutidens klimatförändringar och stigande levnadskostnader.

Foto: Instagram @kyliejenner

Källa: Page Six

Foto: Instagram @kyliejenner

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!