Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kylie Jenners nya hint om giftemål med Travis Scott

På Kylie Jenners senaste Insta-post skriver hon en mening som får oss alla att undra, kan det vara så att paret faktiskt har gått och gift sig i smyg? Vi är såååå nyfikna.

kylie-gift

Kylie Jenner och Travis Scotts relationsstatus känns som en snackis världen över och vi är riktigt nyfikna. Spekulationerna om att paret skulle arrangerat ett hemligt bröllop och gift sig i smyg började för flera månader sedan men kan Kylie precis ha bekräftat det?  Nu har hon nämligen postat en riktig bang-bild på sig själv med texten “extraño a mi esposo,” vilket på spanska betyder ”saknar min make”. I kommentarsfältet strömmar det in frågor om ifall paret gift sig men än så länge så får vi nog nöja oss med den hinten. Tidigare har Kylie kallat Travis för ”hubby” i sina sociala medier vilket fått många av följarna att reagera men denna gång var det just hela titeln ”make” som skrev ut, så kanske är det något som skett i smyg ändå…

Att paret är bra på att hålla hemligheter har vi ju fått ett smakprov på tidigare. När Kylie väntade dottern Stormi lyckades de hålla hela graviditeten hemlig tills dottern väl var född. Spännande, spännande.

Källa: Elle.com

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

extraño a mi esposo

Ett inlägg delat av Kylie (@kyliejenner)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!