Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kylie Jenners senaste sminkkollektion ger oss Carole Baskin-vibbar

Äntligen har det blivit dags för Kylie Jenner att släppa sin nya kollektion för sitt sminkvarumärke Kylie Cosmetics. Den nya kollektionen heter Wild Thing och följer ett leopardmönstrat tema. 

Foto: Kylie Jenner

Kollektionen innehåller bland annat en ögonskuggspalett, highlighter, lösfransar och naturligtvis läppstift. Det mest spännande måste dock vara att Kylie bär leopardmönster från topp till tå (komplett med matchande cowboyhatt) på förpackningen.

Många fans har redan påpekat att Kylie nästan ser ut att vara utklädd till Carole Baskin – Joe Exotics ärkefiende i tv-serien Tiger King som gjorde succé på Netflix tidigare i år. Inte bara när det kommer till leopardmönstret på kläderna, utan även håret. På bilderna på förpackningen har Kylie långt, ljust och lockigt hår – något som förknippas med Carole Baskin.

På grund av Covid-19 var Kylie tvungen att skjuta upp sin Wild Thing-kollektion till hösten, men den lanseras äntligen den 26 oktober.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!