Nöje

Lady Gaga fick just den sötaste “krya på dig”-presenten av Queen B

Lady Gaga har fått skjuta upp sin Europa-turné på grund av sin försämrade hälsa orsakad av fibromyalgi, som hon öppnat upp om på sociala medier samt i nya Netflix-dokumentären Gaga: Five Foot Two. Igår postade Gaga en bild på Instagram efter att ha mottagit en personlig “krya på dig”-gåva från självaste Beyoncé. 

På Instagram har Gaga talat ut om hennes kamp mot smärtorna och värken i och med kroniska sjukdomen fibromyalgi, som just nu påverkar artisten dagligen.

“Smärtan har förändrat mig, och hindrar mig från att leva ett normalt liv. Den tillåter mig inte att göra det jag älskar mest i världen. Jag ser fram emot att turnera snart igen, men måste vara med mina läkare just nu. Det, för att sedan vara stark och fortsätta göra det jag gör de närmsta 60 åren, eller så.”

I går la Gaga ut två bilder riktade till gamla vännen Beyoncé (de lärde känna varandra 2010 under ett samarbete i och med låten “Telephone”) som skickat en collegetröja, ett gäng röda rosor och ett personligt brev.

Gaga har Ivy Park-tröjan på sig och skriver: “Har inte haft en bra smärtdag i dag. Tack älskling “B” för att du skickade mig den här mysiga tröjan. Den håller mig varm i hammocken så jag kan vara nära träden, himlen och solen och ta djupa andetag. Känner mig så lyckligt lottad för all kärlek”.

Så fint gjort av Beyoncé! Här nedan kan du se Gagas egna ord i de två publicerade Instagram-posterna. Vi på Metro mode hoppas innerligt att Lady Gaga snart ska känna sig bättre! <3

 

Foto: Instagram – BeyonceLadyGaga
Källa: Marie Claire

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!