Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Lady Gaga framför Shallow live för första gången – blir rörd till tårar

Under sin Las Vegas-show bjöd Lady Gaga på en version av Shallow som lämnade ingen oberörd. Inte heller artisten själv som var i tårar och behövde ta en paus.

shallow-lady-gaga-las-vegas-puffFoto: Skärmdump Youtube/Warner Bros

A Star is Born var verkligen en av 2018 mest populära filmer och framförallt dess soundtrack. Shallow har streamats 250 miljoner gånger på Spotify och flera av låtarna från filmer ligger på topplistorna. Soundtracket är också favorittippad till att vinna vid årets Oscarsgala. Så att musiken är populär är inget snack om saken.

När Lady Gaga hade premiär för hennes nya show Enigma i Las Vegas, framförde hon Shallow för första gången live. Resultatet blir ett uppträdande som rörde alla till tårar. Innan Gaga satte sig vid pianot och började sjunga talade hon till publiken.

Under lång tid kände jag mig så missförstådd, hur jag klädde mig, hur jag såg ut, min attityd. Folk trodde att jag var ytlig, men det här är djupt som fan. Jag älskar er så mycket, ni är stjärnor.

När hon sen börjar sjunga ser hon märkbart tagen ut och när tårarna kommer måste hon ta en paus. Under hela framträdandet hörs publikens jubel och kärlekshyllningar till henne. Det är svårt att inte få rysningar av det här uppträdandet!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!