Nöje

Lady Gaga och Bradley Cooper sjöng precis Shallow live för första gången – vi ryser!!!

Bradley Cooper gästade Lady Gagas show i Las Vegas och framförde Shallow tillsammans, resultatet blev ren och skär magi. Vi ryser i hela kroppen!

Bradley-cooper-lady-gaga-shallow-liveFoto: Getty images/REX

Är det någonting vi aldrig tröttnar på (förutom då typ mat med enhörningstema) så är det Shallow och A Star is born. Så att få se Bradley Cooper och Lady Gaga sjunga Shallow tillsammans slår det mesta. Det var också exakt så bra som vi tänkt oss, om inte bättre.

Lady Gaga har just nu hennes show Enigma i Las Vegas och när det var dags att avsluta lördagens show dök det upp finbesök på scenen. Upp kom nämligen Bradley Cooper och till publikens jubel  omfamnade han och Gaga varandra i en kram. När Bradley började sjunga den Oscarsnominerade sången var både han och Lady Gaga märkbart tagna av stunden. Lady Gaga satt vi Bradleys under hela tiden han sjöng och fick tårar i ögonen. När det sedan var dags för henne att sjunga var hon tvungen att sätta sig en stund och samla sig innan och körde igång med sin vers. Det är svårt att inte få rysningar av det här framträdandet. Vi hoppas att vi får se dessa två framföra låten även under Oscarsgalan.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!