Nöje

Lady Gaga talar ut om “kärleken” mellan henne och Bradley Cooper

Om du har sett Lady Gaga och Bradley Coopers Shallow-framträdande från Oscarsgalan så vet du nog vad vi menar om vi säger: kemi! Men att vara skådespelare betyder också att just kunna skådespela och nu berättar Lady Gaga sanningen bakom framträdandet.

 Foto: TT

Det är nog inte många som missat spekulationerna om Lady Gaga och Bradley Coopers romans efter deras känslosamma framträdanden med låten ”Shallow”. Men i den amerikansk talkshowen ”Jimmy Kimmel Live” talar nu Lady Gaga ut om ryktena.  Jimmy Kimmel hinner precis komma in på ämnet och ställa frågan om romansen när Lady Gaga börjar himlar med ögonen och börjar förklara situationen.

– Ja folk såg kärlek och vet ni vad? Det var exakt vad vi ville att ni skulle se. Shallow är en kärlekssång och filmen ”A Star is Born” är en kärlekshistoria, säger Lady Gaga och fortsätter berätta specifikt om framträdandet under Oscarsgalan:

– Vi jobbade så hårt, vi jobbade hela veckan på det här framträdandet. Jag har aldrig släppt kontrollen inför ett live-framförande och då har jag ändå gjort en miljon av dem, men Bradley regisserade filmen och regisserade alla musikscener i filmen. Så han regisserade självklart också Shallow-ögonblicket i filmen och jag visste att han hade en vision för hur det borde se ut så jag frågade: “Vad tror du Bradley inför framträdandet?”, säger hon.

Lady Gaga berättar också hur viktigt det är för henne och andra artister att nå den känslan som de är ute efter att förmedla.

– Från en artists perspektiv så var det så viktigt för båda oss att vi hade en kontakt hela tiden, jag menar jag har haft mina armar runt Tony Bennett under tre års tid. När man sjunger kärlekslåtar så är det så man vill få folk att känna. Jag är en artist och jag gissar att vi gjorde ett bra jobb, men vi lurade er, säger hon.

Så vi gissar att detta var avslutet på vad fansen hoppades skulle bli Lady Gaga och Bradley Coopers ”kärlekshistoria”.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!