Nöje

Lady Gaga tolkar Wednesday Addams dans i viralt klipp

Om du har spenderat tid på TikTok under de senaste veckorna kan du knappast ha undgått att lägga märke till den trend som går ut på återskapa dansscenen i Wednesday. Nu har även Lady Gaga hoppat på trenden.

Skärmdump: TikTok @ladygaga

Serien Wednesday har gjort succé på Netflix sedan den hade premiär i slutet av november 2022. I en av de mest uppmärksammade scenerna från serien framför huvudrollsinnehavaren Jenna Ortega en koreografi som har blivit omåttligt populär på sociala medier.

@darknesatheheartofmylove Wednesday (2022) dance scene, enjoy 💜 #jennaortega #wednesday #wednesdayaddams #wednesdaynetflix #timburton #theaddamsfamily ♬ Goo Goo Muck – The Cramps

Tolkar virala trenden i nytt klipp

Scenen har inspirerat mängder av TikTok-användare att återskapa koreografin i egna videor. Många har dock valt att frångå den låt som spelas i originalet – “Goo Goo Muck” av The Cramps – för att istället använda sig av en upp-speedad version av Lady Gagas låt “Bloody Mary” från 2011.

Enligt Independent har Lady Gagas låt används i svindlande 1,4 miljoner videor under de senaste veckorna, och nu har artisten själv hoppat på trenden.

Förra veckan publicerade stjärnan sin egen version av dansen på sitt TikTok-konto. I den svartvita videon har hon håret uppsatt i två flätor och bär sin egen tolkning av karaktärens skoluniform. Under videon har hon skrivit: “BLOODY WEDNESDAY”.

Som väntat fick klippet genast ett stort gensvar och i skrivande stund har det hela 12,6 miljoner visningar. Spana in det här nedan!

@ladygaga BLOODY WEDNESDAY #fyp ♬ original sound – heyy

Foto: TikTok @ladygaga

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!