Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Fina hyllningen bakom Lady Gagas klänning under Golden Globe 2019

Den fantastiska, ljusblå Golden Globe-klänningen var inte bara en fröjd för ögat. Lady Gaga hade även en fin hyllning inlindad i outfiten under nattens gala.

Lady-Gaga-Golden-Globe-2019-2Foto: REX Features

A Star is Born var minst sagt en av de mest uppmärksammade filmerna under 2018 och Lady Gaga gjorde en enastående insats som Ally i filmen. Något som ledde till en Golden Globe nominering och senare dessutom en vinst.

Gaga vet minst sagt hur man tar plats på röda mattan och nattens Golden Globe-gala var inget undantag. Den fantastiska klänningen som hon gled fram i var från Valentino och det mest spektakulära med denna skapelse måste ju ändå varit det enorma släpet.

Men inte nog med att klänningen var en riktig modehiss, så dolde sig även ett fint budskap i den ljusblå drömmen. Klänningen var nämligen en hyllning till den klänning som Judy Garland bar 1954, i den tidigare versionen av A Star is Born.

Gaga stylade den ljusblåa skapelsen med matchande hår och ett halsband med 300 diamanter. Diamanthalsbandet var värt mer än fem miljoner dollar, vilket motsvarar 45 miljoner kronor. Är det gala så är det, helt enkelt.

– Eftersom det här är ett så speciellt tillfälle – hennes första större gala för säsongen – så ville vi ha juveler och en klänning som kompletterar varandra, berättade Lady Gagas stylist Tom Eerebout i samband med galan.

Källa: Elle

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!