Nöje

Lady Gagas stela samtal med Caitlyn Jenner på Oscarsgalan har blivit viralt

Ett stelt samtal mellan Caitlyn Jenner och Lady Gaga har blivit viralt, inte minst på grund av Gagas ovanliga replik som avslutade samtalet.

Foto: Skärmdump

Det var under förra helgens Oscarsgala som BBC-reportern Bahman Kalbasi fångade ett något obekvämt ögonblick mellan Caitlyn Jenner och Lady Gaga på röda mattan.

Kalbasi publicerade videon på Twitter samma kväll, men eftersom skandalen med Will Smith fick så mycket uppmärksamhet tog det ett tag innan folk tog notis om meningsutbytet mellan Jenner och Gaga.

“Hade blivit jättearg”

I videon frågar Caitlyn Jenner Lady Gaga om hon fortfarande spenderar tid i Malibu. Jenner påpekar att hon inte sett Lady Gaga på Starbucks på ett tag, varpå Gaga svarar: “Jag… jag har bytt barista” och sedan börjar gå iväg.

Sedan klippet blivit viralt har Twitter fyllts av åsikter om utbytet:

“Föreställ dig att du är baristan och får reda på att Gaga slutade komma till ditt Starbucks på grund av Caitlyn Jenner, jag hade blivit jättearg”, skriver en person.

“Lady Gaga bytte Starbucks bara för att undvika Caitlyn Jenner. Kändisar är precis som vi”, twittrar en annan.

Varför Gaga verkar ha något emot Jenner är inte känt, men en teori är att det beror på att deras politiska åsikter skiljer sig åt avsevärt: Lady Gaga sympatiserar med Demokraterna medan Jenner är Republikan och tidigare har hyllat Donald Trump.

Källa: Huffpost, Distractify

Foto: Skärmdump

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!