Nöje

Laila Bagge i WomanUp-podden: “Jag har behövt bevisa att jag förtjänar min plats för att jag är kvinna”

I veckans avsnitt av WomanUp-podden träffar vi multientreprenören, TV-personligheten och programledaren Laila Bagge. Vi pratar om mediadrev, offentlighetens baksida och om kärlek som inte har någon ålder. Laila tipsar även om hur man hittar sin grej och vågar att följa sitt hjärta. 

Vi går in på Lailas medverkan i Idoljuryn där hon blev känd för hela svenska folket över en natt – och kommer in på hur det helt plötsligt blev okej för allt och alla att tycka till om henne som person.

Laila öppnar upp om hur hon tagit åt sig av hårda ord och människor, främst män som förminskat och tryckt ner henne i karriären. Men även en stark självkänsla som alltid funnits där och lagt grunden för att Laila alltid kunnat vifta av sig kritiken och gå vidare.

Vi pratar om hur det gick till när Laila träffade sin kärlek som till början ljög om sin ålder för att få Lailas uppmärksamhet. Om hur hon till slut insåg att kärlek inte har någon ålder.

Räkna med att inspireras av Lailas outtröttliga energi och driv som resulterat i en intressant bakgrund där hon både hunnit med att vara internationell artist till musikmanager till superstjärnor som Zara Larsson – och startat upp en rad framgångsrika bolag.

LYSSNA PÅ SENASTE AVSNITTET av WomanUp-podden med Laila Bagge >> 

WomanUp-podden presenteras i samarbete med Kvinna till Kvinna som dagligen kämpar för en mer jämställd värld, vilket vi på Metro Mode vill lyfta. De bedriver dagligen en kamp för att stärka kvinnors rättigheter över hela världen, något de kämpat med sedan 1993. Läs mer om Kvinna till kvinnas fantastiska arbete här >>

Foto portätt: Niklas Lindgren
Foto övrigt: Instagram

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!