Nöje

Laila Bagge visar upp sitt hem: “Vi stressar ihjäl varandra med perfekta bilder”

Less på alla perfekta inredningsbilder som inte vittnar om en enda dammtuss så långt ögat kan nå? Det är Laila Bagge med! I helgen visade hon upp delar av sitt hem som inte riktigt platsar under hashtaggen #Inredningsinspo och vi jublar(!) Laila menar att vi “stressar ihjäl varandra med perfekta bilder” och visst ligger det något i det…

Hör du också till dem som både blir inspirerad och superstressad av alla dessa perfekta människor med perfekta jobb, perfekta outfits OCH perfekta hem? Du är långt ifrån ensam! Och visst vet vi att livet inte är perfekt och att dessa konton bara lyfter guldkornen i vardagen (som dessutom ofta både är iscensatta och redigerade med det perfekta ljuset). Trots det kan det framkalla både ångest och andra obehagliga känslor av att aldrig räcka till.


“Jag kan bli lite trött på att det bara handlar om de där perfekta bilderna i sociala medier. Perfekt städade ytor. Inte en pryl på fel plats, oftast inga prylar alls. Man undrar om det är så att de helt enkelt inte har några prylar alls. Gigantiska skåp man aldrig får se eller har de helt enkelt vräkt undan allt så det inte syns i bild? Blir det aldrig stökigt? Jag gissar att det visst blir det men det är inte ok att visa på bild?” frågar sig Laila.

Laila tar även tillfället i akt och visar hur det ser ut i hennes egna hem med meningen “Såhär ser det ut i mitt kök. Ofta”.

Mer sånt här önskar vi oss på Metro Mode som hejar på Laila som visar upp hur ett hem allt som oftast faktiskt ser ut. Laila avslutar det hela riktigt bra med ordfrasen, ”bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete”.

Foto & källa: Laila Bagge – Sköna Hem 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!