METRO MODE + Weidao

Äntligen! Matprogrammet för dig som älskar asiatiskt är här

Sara Che och Sandy Lin avslöjar den asiatiska kokkonstens hemligheter.

Koreansk Bibimbap, thailändsk Tum Yun Goong eller japansk Biff teppanyaki? Nu kan du följa med in i köket när proffset lagar alla dina restaurangfavoriter. I samarbete med restaurangen Weidao presenterar vi en ny matlagningsserie för alla som älskar det asiatiska köket.

I Metro Modes nya matlagningsserie ”Tastes of Asia” möts matproffset Sandy Lin och den matälskande bloggaren Sara Che i ett samtal om smaker, traditioner och riktigt god mat från det asiatiska köket. Serien har premiär den 14 mars och ett nytt avsnitt kommer att gå att se varje vecka på metromode.se.

– Jag kommer att laga rätter från hela Asien, säger Sandy Lin, som bland annat driver den populära restaurangen Weidao på Vasagatan i Stockholm.

Sandy Lin brinner för det asiatiska köket.

Restaurangen är känd för sin mix av det allra bästa från Asiens olika kök och fokuserar på genuina rätter lagade med unika råvaror i en harmonisk miljö. Namnet Weidao betyder smak och det är precis det det handlar om när Sandy Lin väljer ut sina kulinariska favoriter.

Lin brinner för det asiatiska köket och är väl bevandrad inom den kinesiska, thailändska, japanska och koreanska kokkonsten. I matlagningsserien kommer vi bland annat att få lära sig hur man gör restaurangfavoriter som den koreanska risrätten Bibimbap och thailändsk Tum Yum Goong-soppa. Dessutom får vi lära oss hemligheten bakom riktigt bra sushi och se Sandy Lin laga mormors kinesiska kyckling.

Visst låter det gott! Missa inte säsongsstarten den 14 mars!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!