Nöje

Lär känna Barron Trump! 9 saker du verkligen inte visste om presidentprinsen

Med en pappa vid namn Donald Trump, som tycks vara på allas läppar hela tiden är det lätt att komma i skymundan men idag satsar vi allt krut på den yngre upplagan i familjen. Självklart pratar vi om Trump och Melanias 11-åriga son Barron och listar här nio ni inte visste om honom. 

Barron är den yngste av Donalds fem barn. Den nya presidenten har tre barn – Donald Jr, Eric och Ivanka – med sin första fru Ivana Trump, och dottern Tiffany, med andra frun Marla Maples. Här listar vi niosaker vi inte visste om sladdisen Trump har tillsammans med Melania – Barron Trump.


Foto: REX Features Källa: Hellomagazine, Parenting, Nickiswift 

1. Barrons “hemma” är mitt i smeten i New York City 

Innerstadsbarn i allra högsta grad, nästan så Vita Huset skulle kunna kallas “landet” för presidentsonen. Barron bor vanligtvis med mamma och pappa i “Trump Tower penthouse” på Fifth Avenue i New York City. Här kan du kolla in i familjens hem.

2. Han har en egen våning i Trump Tower

Medan andra barn i samma ålder max har ett eget rum har Barron en helt egen våning i “Trump Tower penthouse”, enligt parenting.com. Flashigt!

3. Melania kallar honom för Mini Donald (av en anledning) 

Melania refererar ofta till sin son som “Mini Donald”, och det av en anledning. “När Barron var fem år ville han vara som pappa: en affärsman och golfare”

4. Barron har blivit smord i kaviar sedan barnsben 

Det låter sannerligen märkligt men mamma Melania har smort in sin son i kaviarkräm – med äkta (svindyr) kaviar i – från topp till tå varje natt efter sitt bad, enligt en ABC 2013.

5. Barron är tvåspråkig

Barron pratar nåde engelska och slovenska flytande tack vare sin slovenska mamma Melania, som är flytande i fem språk; Slovenska, tyska, franska, serbiska och engelska.

6. Barron gillar att gå klädd i kostym 

Att se Barron i kostym är ungefär lika vanligt som att se pappa Donald i en. Trots hans blotta elva år i livet är han redan intresserad av materialval och märken. Ja, det sägs ju som att man blir som man umgås.

7. Barron är född i fiskarnas tecken den 20 mars 2006 

Barron är (om en litar på stjärnorna och vår grymma astrokälla Horoskop.nu) romantisk, poetisk och idealistisk. Fisken är drömmarens tecken, som har lika många aspekter av sin personlighet som det finns stjärnor på himmelen.

8. Barron är väldigt bestämd 

Donalds långvariga butler, Anthony Senecal berättade i en intervju med Inside Edition om en händelse som ägde rum medan han serverade frukost till Barron 2,5 år gammal. “När han satt i sin barnstol tittade han plötsligt på mig och sa:” Tony! Sätt dig… Vi måste prata!”

9. Barron har aldrig haft någon nanny

Det kanske kommer lite otippat med världens typ rikaste pappa men Barron har aldrig haft en nanny utan helt och hållet uppfostrats av sina föräldrar. I en intervju från 2015 med People avslöjade Donald att han och Melania inte litar på hjälp utifrån och sa: “Om du har för mycket hjälp känner du inte dina barn till slut.”

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!