Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Lars Lerin är årets julvärd i SVT

Idag avslöjades vem det är som tänder ljuset i TV-rutan och håller såväl unga som gamla sällskap under julafton 2020. I år föll valet årets julvärd i SVT på ingen mindre än konstnären Lars Lerin.

Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Lars Lerin är redan en folkkär profil som bland annat har blivit känd för många genom sitt populära SVT-program “Lerins Lärlingar” och “Lerins Sommarö” (på bilderna ovan). I serierna har vi också sett maken Junior, som även han kan komma att dyka upp i rutan på julafton.

Förra årets julvärd Marianne Mörck var en av gästerna i Lerins program, och under avslöjandet i SVT berättade han att han planerar att ta hjälp av henne inför sin dag i TV-rutan:

– Jag kan få träna på henne att se naturlig ut och sådär, hon var som en mamma för hela Sverige i fjol, så hon är ett föredöme, sa han bland annat.

Det är dock inte Lars Lerins första julfirande i SVT – förra året sändes ett specialavsnitt på uppesittarkvällen, den 23:e december, enligt Expressen.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!