Nöje

Läs Harry Potter-skådespelarens fina hyllning till Greta Thunberg

Fantastiska Greta Thunberg har vid flera tillfällen hyllats av stora stjärnor världen över. Hennes kamp för miljön har berört många och nu berättar även Harry Potter-stjärnan Bonnie Wright om hur hon inspireras av Greta. 

 Foto: TT

Greta Thunberg är 16-åringen som inspirerat en hel värld att värna om miljön. Hennes skolstrejk har lyfts av elever och lärare världen över och hon har talar inför FNs generalsekreterare samt hållit i ett TED Talk. Vid flera tillfällen har hon dessutom hyllats av flera stora stjärnor världen över. Nu senast är det Harry Potter-stjärnan Bonnie Wright (Ginny Weasley), som uppmärksammat Gretas arbete genom ett Instagram- inlägg.

“Den här tjejen @gretathunberg och alla andra studenter som strejkar just nu för klimatet, tjejer och killar, är de som inspirerar mig. Jag hoppas att de växer upp i en värld där vi inte behöver en internationell kvinnodag för att belysa orättvisor som händer för kvinnor som strejkar för att existera så att regeringen ska vakna upp till klimatförändringarna”, skriver Bonnie på Instagram.

Källa: Modette

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!