METRO MODE + Readly

Läs och inspireras av världens modemagasin – i en enda app

Finns det något härligare än att bläddra och inspireras av världens alla glossiga modemagasin? Synd bara att de brukar vara ganska dyra och svåra att få tag på – fram tills nu. Med Readly kan du välja bland tusentals titlar och läsa när som helst och var som helst, genom mobilen, surfplattan eller på laptopen. I samarbete med Readly tipsar vi här om 5 inspirerande magasin som vi älskar.

Foto: Readly, Mito Images/REX/Shutterstock

Tänk om du kunde läsa massor av modemagasin på ett och samma ställe… Nu kan du det! Med Readly kan du på mobilen, surfplattan eller på laptopen, bläddra i flera svenska och utländska magasin som annars brukar vara svåra att få tag på. Tänk som Spotify fast för magasin. Readly är perfekt på väg till jobbet, att krypa ner i badet med, i soffan med en kopp te i handen efter en lång arbetsdag, eller när som helst du känner för det. Du betalar endast 99 kronor i månaden och får då obegränsad tillgång till 2 432 titlar. Nu är du alltså inte tvungen att som Carrie Bradshaw välja mellan antingen Vogue eller middag.

I Readly-appen kan du ladda ner magasinen och läsa även när du är offline. Du kan enkelt stjärnmärka sidor du gillar lite extra och spara artiklar och recept. Självklart kan du även prenumerera på dina favoritmagasin så att du får ett pushmeddelande så fort ett nytt nummer kommer ut. Bläddra ner för att spana in våra 5 bästa magasin just nu!

I samarbete med Readly.

SparaSparaSpara

SparaSparaSpara

SparaSpara

Nylon

Nylon

I Nylon kan du läsa om det hetaste modet och de senaste trenderna inom skönhet, musik, design och resor. Du hittar också intervjuer med coola kvinnor och förhandsvisningar av nya spännande skönhetsprodukter.

Nästa bild
Hen Magazine

Hen Magazine

Hen Magazine är det coola livssstilsmagasinet för kvinnor och män. Här kan du del av illustrationer som lyfter fram de senaste trenderna, intervjuer med aktuella superstjärnor och heta artister, samt få tips om de bästa vintagebutikerna. Du kan också läsa om bland annat resor, livsstil och relationer.

Nästa bild
Vogue Thailand

Vogue Thailand

Vogue Thailand levererar självklart massor av mode, där du kan läsa om hur de klär sig i en annan kultur, om musik och skönhet, få köptips och ta del av intervjuer med inspirerande kvinnor.

Nästa bild
Hair

Hair

Tidningen för dig som älskar hår och skönhet! Snygga stilar, trendiga klippningar, artiklar om hårfärg, tips från stylister, nya spännande produkter – det och mycket mer hittar du i Hair. Ett avsnitt handlar också om skönhet, där du kan läsa om hudvård och få sminktips.

Nästa bild
In Style

In Style

In Style tar reda på vad världens främsta modemänniskor bär och var de shoppar. Varje nummer är fullt av inspirerande mode- och skönhetssidor, med de senaste trenderna och tips på vad du ska köpa.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!