Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Låt dig inspireras av 2000-talets mest episka kärleksbrev

Alla Hjärtans Dag närmar sig och vi kan alla behöva en extra dos av kärlek för att tina upp i vintermörkret. Bokappen Nextory slår därför ett slag för sann romantik och har listat utdrag från några av de mest episka kärleksbreven i modern litteratur. 

Det är hetare än någonsin att läsa och lyssna på romantiska och erotiska böcker. Totalt sett har läsandet och lyssnandet på Romance och erotik ökat med hela 26 procent hos nextory under 2021 jämfört med året innan. Några av de mest populära böckerna under förra året var ”Den saknade systern” av Lucinda Riley och ”En annorlunda allians” av Julia Quinn. 

Nextory har listat utdrag från några episka brev för att sätta igång din fantasi ifall du vill få till den optimala presenten till Alla Hjärtans Dag. ”Kärleksbrevet är ett återkommande inslag i romantiska böcker och Nextory vill verkligen slå ett slag för att ägna sig åt lite old school, hederlig romantik i år. Skippa dyra presenter och middagar. Sätt dig istället ner med papper och penna, och ös ur dig några vackra ord till din käraste”, säger Carolina Laurén, PR-ansvarig på Nextory. 

2000-talets mest episka kärleksbrev

♥ Från Allie Hamilton till Noah Calhoun i “Dagboken” av Nicholas Sparks

Jag älskar dig medan jag skriver det här brevet och jag kommer att älska dig när du läser det – när och var det än är. Förlåt om jag inte kan säga dig det. Jag älskar dig innerligt, min käre man. Du är och har alltid varit den ende.

♥ Från Hazel Grace Lancaster till Augustus Waters i “Förr eller senare exploderar jag” av John Green

Men Gus, min älskade, jag kan inte beskriva hur glad jag är för vår lilla oändlighet. Jag skulle inte byta ut den mot någonting i hela världen. Du gav mig en evighet under de utmätta dagarna och jag är tacksam.

♥ Från Lara Jean Song Covey till Josh Sanderson i “Till alla killar jag gillat” av Jenny Han

Jag gillade dig först. Du borde ha varit min. Och om det hade varit jag skulle jag ha packat ner dig i min väska och tagit dig med mig, eller vet du vad, jag skulle ha stannat. Jag skulle aldrig ha lämnat dig. Aldrig någonsin, inte för något.

♥ Från Gerry Kennedy till Holly Kennedy i “PS. Jag älskar dig” av Cecelia Ahern

Men jag är bara ett kapitel i ditt liv, det kommer många fler. Kom ihåg våra underbara minnen, men var inte rädd för att skapa nya. Tack för att du gjorde mig den äran att vara min fru. För allt är jag dig evigt tacksam. Närhelst du behöver mig, kom ihåg att jag finns hos dig.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!