Nöje

Se Jessica Biels känslosamma kärleksförklaring till Justin Timberlake här!

Kärleken sprudlar! Jessica Biel och Justin Timberlake är kärare än någonsin, iallafall om man utgår från Jessica Biels senaste Instagram-inlägg. I den känslosamma videon berättar hon om hur stolt hon är över maken som gjorde sin sista show för ett tag framöver.

 Foto: TT

Jessica Biel och Justin Timberlake kan ju vara det sötaste kändisparet någonsin. Nyligen hade Timberlake sin sista show av turnén “The Man of the Woods Tour” och inför detta spelade Biel in den gulligaste hälsningen någonsin. På sin Instagram laddade hon upp två kortare klipp där hon berättar om hur otroligt stolt hon är över maken och hur mycket han dagligen inspirerar henne.

“Det är din sista show, det är sista showen av “Man of the Woods” ikväll. Och jag vill säga att jag är stolt över dig, men det känns som att det är årtiondets största underdrift och att jag på något sätt tar åt mig äran för vad du har åstadkommit under de senaste ett och ett halvt året”, säger hon i klippet.

I det andra klippet tar känslorna över och tårarna börjat rinna på Jessica Biel.

“Jag är så glad att du äntligen ska få lite ledig tid. Jag är så lycklig för din skull och för vår. Men jag är så ledsen att jag inte kommer att få se dig uppe på scenen på ett tag. Du får mitt hjärta att brista av glädje och kärlek när jag ser dig göra din grej, baby. Jag är ditt absolut största fan, jag älskar dig”, säger hon.

Justin Timberlake har även kommenterat klippet där han besvarar hur mycket han älskar sin fru.

Har du inte sett det känslosamma klippet så är det dags! Fram med näsdukarna och kolla in det nedan.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Pssst, ????❤️: @justintimberlake

Ett inlägg delat av Jessica Biel (@jessicabiel)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!