Nöje

Lena Philipsson hyllas i “Vilket liv!”

Lena Philipsson bjöds på en rejäl överraskning i söndagens avsnitt av “Vilket liv!” Bland annat fick hon besök av ett helt gäng bachelors och en tidigare okänd rivalitet mellan henne och Pernilla Wahlgren fick komma upp till ytan!

Foto: Pillan Thelaus/TV€

Under söndagen var det dags för det andra avsnittet av TV4:s nya programsatsning “Vilket liv!” där svenska kändisar bjuds in för att bli hyllade för åren som gått sedan de klev ut i offentligheten. Programmet leds av Renée Nyberg och under premiären förra veckan var det Björn Skifs som stod i fokus. Denna vecka var det istället Lena Philipssons, 56, tur att sitta ner i studion och överraskas av allt från bachelors till gamla kollegor.

Överraskades av flera “bachelors”

Bland annat gästades Philipsson av vännen Nanne Grönvall, 60, som avslöjade att kompisparet har en tradition av att titta på realityserien “Bachelor” och “Bachelorette” tillsammans. I dejtingprogrammet väljer unga singlar ut vilka de vill fortsätta att dejta genom att dela ut röda rosor. I söndagens program frågade Renée Nyberg om Lena Philipssons relationsstatus och på frågan om hon är singel svarade Lena ja. Hon överraskades då av flera tidigare bachelors som alla hade med sig röda rosor till artisten.

Rivaliteten mellan Lena Philipsson och Pernilla Wahlgren

I programmet hyllades Lena även av Jonas Gardell och Oscar Zia, där den sistnämnde dök upp på ett klipp som åttaåring sjungandes låten “Lena Anthem.” Men det var inte bara hyllningar som lyftes fram under programmet, även viss rivalitet fick komma upp till ytan. När vännen och kollegan Pernilla Wahlgren tog plats i studion berättade Pernilla om den rivalitet som rådde mellan artisterna under 80-talet. “Idag upplever jag att alla unga artister hyllar varandra och peppar varandra, men på den tiden var det konkurrens. Det var jag, Lena och Carola”, berättar Pernilla. Trots detta hade de båda ett samarbete i Melodifestivalen 1991 där Pernilla framförde låten “Tvillingsjäl” skriven av Lena. “Jag tyckte det var så fint av Lena att bjuda in mig, och skriva en låt till mig”, berättar Pernilla under programmet.

När sänds Vilket Liv?

Vilket liv sänds på söndagar kl 19.00 på TV4 och TV4 Play.

Här är gästerna i “Vilket liv!”

Björn Skifs – 28/8
Lena Philipsson – 4/9
Robert Gustafsson – 18/9
Suzanne Reuter – 25/9
Tommy Körberg – 2/10

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!